Groei met
ons mee
Vanaf nu draait het om jou
BESLIS HET ZELF

Ontwikkel jezelf bij freshminds.

Hier draait het om jou. Hoe ziet jouw ideale dag als IT consultant eruit? Hoe zie jij je toekomst als software of data engineer? Wat maakt jou gelukkig? Wij luisteren. Want we begrijpen dat software development meer is dan alleen een baan. Dat het draait om plezier. Om zekerheid. Om brood op de plank. Kies zelf de IT vacature die bij jou past. Experimenteer met de nieuwste technologie. Voel je thuis in ons team. Wij regelen de rest.

GROEI MET ONS MEE

We zijn slechts zo goed als de mensen die voor ons werken. Dus zorgen we ervoor dat jij groeit als software engineer. Denk aan trainingen, certificeringen en congressen. Maar ook tijdens onze eigen events.

Een training boeken

Klik op een training voor meer info en om je in te schrijven.

Neem contact met ons op voor prijzen voor op maat gemaakte inhoud en in-company groepstrainingen. Trainingen kunnen worden gegeven bij ons op kantoor in Leiden, op een bedrijfslocatie en (in sommige gevallen) op afstand. De inhoud van de training kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Heb je vragen? Stuur een mail naar academy@fresh-minds.nl met je aanvraag of voor een terugbelverzoek! Eerst nog met ons kennismaken? Kom naar één van onze MeetUps!

Beslis het zelf
We snappen dat je aan meer bouwt dan Software, Cloud en Data. Ontwikkel jezelf bij FreshMinds.
.

Welkom bij FreshMinds. Hier draait het om jou. Hoe ziet jouw ideale dag eruit? Hoe zie jij je toekomst? Wat maakt jou gelukkig? Wij luisteren. Want we begrijpen dat werk meer is dan alleen een baan. Dat het draait om plezier. Om zekerheid. Om brood op de plank. Kies zelf de opdracht die bij jou past. Experimenteer met de nieuwste technologie. Voel je thuis in ons team. Wij regelen de rest.

Leer meer over ons →
Wat maakt ons anders?
FreshMinds is forever. Oké, misschien niet voor èver èver. Maar we hopen wel dat je zo lang mogelijk bij ons blijft. Daarom zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt. Door jou te leren kennen: wanneer voel jij je goed? Wat zijn jouw ambities? Tijdens jouw onboarding doen we je een aantal beloftes: jij kiest jouw eigen project,  jij bepaalt jouw eigen carrière pad, en 70% van wat de klant betaalt gaat naar jou. Geen loze beloftes. We checken regelmatig bij jou of we ze waar maken. Komt jouw werkplezier onder de 7,5? Dan zoeken we een nieuw project. Wij zijn niet de grootste en niet de bekendste, maar wel de leukste.
Dat beloven we.
Groei met ons mee
We zijn slechts zo goed als de mensen die voor ons werken. Dus zorgen we ervoor dat jij groeit. Denk trainingen, certificeringen en congressen. Maar ook tijdens onze eigen events.
Welkom bij FreshMinds
Hoe kunnen we je helpen?
Volgende →
Vertel ons wie je bent.
Volgende →← Vorige
Laat je e-mailadres achter.
Zo kunnen we je bereiken.
← Vorige
Bedankt voor je bericht! Je hoort zo spoedig mogelijk van ons!
Oeps! Er is iets misgegaan met het opsturen van je bericht. Probeer het nog eens of controleer de inhoud op correctheid.